Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011
http://www.nline.gr/s022/939_02.jpg 

ΥΛΙΚΑ
• 4 μέτριες κόκκινες ντομάτες
• 5 κουτ. σούπας αλεύρι (φαρινάπ που φουσκώνει)
• 1 μέτριο κρεμμύδι
• μερικά φύλλα μαϊντανό
• λίγο δυόσμο
• λίγο θυμάρι
• αλάτι, πιπέρι
• 1 αυγό
• τυρί φέτα τριμμένο
• ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Καθαρίζουμε τις ντομάτες, όπως είναι με τη φλούδα και τις κόβουμε κομματάκια.
2. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το μαϊντανό ψιλοκομμένα, το δυόσμο, το θυμάρι, το αλάτι, το πιπέρι, το αυγό και το τριμμένο τυρί.
3. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, ρίχνοντας και το αλεύρι, ώστε να γίνει ένα κανονικό μείγμα.
4. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε από το μείγμα κουταλιά-κουταλιά. Αφού ροδίσουν και από τις δύο μεριές, βγάζουμε τους ντοματοκεφτέδες.
5. Σερβίρουμε σε πιατέλα με στρωμένη χαρτο-πετσέτα για να απορροφήσει το λάδι.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εμεις :