Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011
12:23 μ.μ. |
Αναρτήθηκε από
antgeo |
Επεξεργασία ανάρτησης
ΥΛΙΚΑ (για 18 περίπου κουλουράκια)
● 1/3 της κούπας βούτυρο ή μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά
● 2/3 της κούπας μαύρη ζάχαρη
● 2/3 της κούπας άπαχο φρέσκο γάλα
● 1.5 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σκόνη
● 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
● ¼ της κούπας σκόνη κακάο
● ½ κουταλιά της σούπας Baking Powder
● ½ κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
● 1/3 της κούπας τριμμένη καρύδα
● 2/3 της κούπας μαύρη ζάχαρη
● 2/3 της κούπας άπαχο φρέσκο γάλα
● 1.5 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σκόνη
● 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
● ¼ της κούπας σκόνη κακάο
● ½ κουταλιά της σούπας Baking Powder
● ½ κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
● 1/3 της κούπας τριμμένη καρύδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπωλ ανακατεύετε το βούτυρο με τη ζάχαρη. Στη συνέχεια προσθέτετε
το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σε ένα άλλο μπωλ αναμειγνύετε το αλεύρι,
το κακάο, τη σόδα και το baking powder. Τα ρίχνετε στο μπωλ με το μείγμα του
βουτύρου και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στο τέλος, ρίχνετε και
την καρύδα και πλάθετε τη ζύμη σας για να πάει παντού.
το γάλα συνεχίζοντας το ανακάτεμα. Σε ένα άλλο μπωλ αναμειγνύετε το αλεύρι,
το κακάο, τη σόδα και το baking powder. Τα ρίχνετε στο μπωλ με το μείγμα του
βουτύρου και χτυπάτε μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα. Στο τέλος, ρίχνετε και
την καρύδα και πλάθετε τη ζύμη σας για να πάει παντού.
Τοποθετείτε τα κουλουράκια σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 8 λεπτά.
προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου για περίπου 8 λεπτά.
Καλή επιτυχία και καλή σας όρεξη!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου